- Nowy
Chrup! Mlask! Mniam! Rozszerzanie diety i...
W magazynie
Joanna Anger i Anna Piszczek już od dekady gotują dla najmłodszych metodą BLW i propagują zdrowe jedzenie. Ten wyjątkowy jubileuszowy zbiór zawiera najlepsze przepisy z dziesięciu lat istnienia bloga alaantkoweblw.pl.
Joanna Anger i Anna Piszczek, najpopularniejsze blogerki kulinarno-parentingowe, przez dziesięć lat ugotowały już tysiące potraw. Teraz wybrały 100 najpopularniejszych przepisów ze swojego bloga:
- przetestowanych wielokrotnie przez rodziców,
- do przygotowania z łatwo dostępnych składników,
- zdrowych, smacznych i szybkich do przyrządzenia. .
Ta przyprawiona szczyptą wspomnień i hojnie podsypana poradami jubileuszowa książka zawiera wszystko to, za co tysiące czytelniczek pokochały blog i jego autorki!
Dzięki tej książce dowiesz się, jak zdrowo i smacznie rozszerzać dietę niemowląt metodą BLW oraz gotować dla całej rodziny – od malucha do starszaka.
Joanna Anger - absolwentka psychodietetyki, integracji sensorycznej i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, pedagożka.
Anna Piszczek – terapeutka integracji sensorycznej i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, pedagożka. Autorki najpopularniejszego bloga o rozszerzaniu diety i licznych książek kulinarnych z przepisami dla niemowląt i dzieci starszych.
Marka
Mamania
Symbol
9788368021295
Seria
Alaantkowe BLW
Autor
Joanna Anger
Anna Piszczek
Tytuł:
Ulubione Alaantkowe BLW
ISBNWięcej
978-83-68021-29-5
Liczba stron
192
Oprawa
oprawa twarda
Premiera
24 kwietnia 2024
Wydawnictwo
Mamania
Wymiary
170x215
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie
W magazynie